Om

Inreset för miljö, natur och finna balans i livet har alltid varit stort hos mig. Men jag var vilsen. Jag tog för stora kliv och någonstans på vägen förlorade jag kontakt med mig själv. Jag hade svårt att lyssna på mig själv och ännu mindre på andra. Genom personlig utveckling och att ha någon annan som speglar och ger mig struktur över mina egna tankar och innersta önskningar fick jag verktyg för att gradvis bli mer och mer mig själv igen. Nu återger jag tjänsten och bidrar till att fler kan nå samma befrielse som jag har gjort. Att steg för steg få kontroll och struktur till ett liv som gagnar mig i samklang med naturen och andra känns befriande.

Även genom arbetet med ungdomar i grundskolan i nära 7 års tid upplevdes dagligen behovet av att stärka självkänslan både hos vuxen personal och elever. Började coacha andra sedan år 2014. CK är idag verksam i Skaraborg och tidigare uppvuxen och verksam i Kungsbacka / Göteborg. Jag är högskoleingenjör och utbildad KBT-coach för att människor är min passion. Dagens snabba värld är nära nog galen. Mitt intresse för människor med dess komplexa struktur är en passion för mig att nå ökad klarhet inför. Att många av oss skapar våra egna fängelser och pågrund av andras förväntningar och strukturella normer går många in i roller som inte tjänar varken sig själva eller andra. I processen skadar vi inte bara oss själva utan även själva planeten med dess naturliga liv. Hur kan vi blir oss själva i samklang med ett syfte? Att tillsammans skapa en hållbar förändring och bli den bästa version av vårt autentiska jag är min önskan att bidra till.

Insikter till förändring av mitt liv har jag fått gradvis genom kurser, böcker och utbildningar i 10 års tid. Utveckling tar tid. Genom att investera i dig själv och ta kontakt med mig kan du, troligen, bli mer av dig själv på kortare tid än jag. Välkommen att ta del av insikter, tankar och kunskap i att strukturera sitt liv och bli mer inifrånstyrd och i din full kraft.